Znakomity sposób na wykorzystanie warzyw z rosołu. Sałatka sprawdzi się na kolację i jako przekąska w ciągu dnia
Składniki:
- warzywa z ugotowanego rosołu: marchewka, seler, pietruszka
- 1 łyżka majonezu
- sól i pieprz do smaku
Wykonanie:
Warzywa kroimy w kostkę, dodajemy majonez i mieszamy. Doprawiamy sola i pieprzem do smaku.
Spodobał Ci się przepis, albo smakowało? Zostaw komentarz, będzie mi bardzo miło. Nie zapomnij udostępnić przepisu i zaobserowawać bloga :) Dzięki!Burczy w brzuszku - tu zawsze znajdziesz coś dobrego!
Spodobał Ci się przepis, albo smakowało? Zostaw komentarz, będzie mi bardzo miło. Nie zapomnij udostępnić przepisu i zaobserowawać bloga :) Dzięki!
marchewka pietruszka sałatka sałatka po rosołowa sałatka rosołowa sałatka z warzyw z rosołu seler